Comercial P. Serra S.L. és una empresa fundada l’any 1970. Des dels nostres inicis ens hem dedicat sobretot a la ramaderia i a l’ agricultura, tot i que amb els anys, hem anat ampliant el nostre catàleg de productes i hem entrat en altres sectors. Així en l’ actualitat també comercialitzem productes per mascotes,  jardineria,  horticultura, material ramader, tractament d’ aigües i plaguicides.

Proporcionem assesorament a empreses del sector tant en temes relacionats amb la sanitat animal com amb la nutrició animal. 

Comercialitzem les millors marques nacionals i internacionals de productes veterinaris, additius i pinsos sense deixar mai de buscar els millors productes i les millors solucions per als nostres clients.

El nostre objectiu és millorar dia a dia  per tal d’ oferir les novetats més interessants que ajudin a cobrir les necessitats del sector.

Disposem d’unes instal.acions de més de 1.000 metres quadrats molt aprop del Polígon Industrial de Cervera. 

El nostre personal està a la seva disposició per ajudar-lo i assesorar-lo en tot allò que necessiti.

 

Oferim una àmplia varietat de productes i serveis: Productes Zoosanitaris i Biològics, Additius per pinsos, Pinsos per garrins, Fitosanitaris, Tractament d’aigües, Biocides, Instrumental veterinari, Material ramader, Productes per animals de companyia, Pinsos per gossos i gats, Servei tècnic veterinari, Assesorament ramader, Empresa aplicadora de Plaguicides, Consultori veterinari, Perruqueria i estètica canina.