Aquesta és la política de privacitat de Comercial P. Serra SL. La vostra privacitat és molt important per a nosaltres i, a través d’aquesta política, volem aclarir quines dades personals processem per a tu, per què, per quant de temps les processem i com pots exercir els teus drets per gestionar-les.

Et convidem a llegir acuradament aquesta política de privacitat per tenir una bona comprensió sobre com protegim les teves dades personals.


Comercial P. Serra SL

Denominación social:  Comercial P. Serra S.L.
Número de identificación fiscal: B25540188
Domicili social: Avgda Mil.Lenari 37-39 25200 Cervera
Correo electrónico: informacio@comercialpserra.es
Teléfono: +34 973530848
Fax: 973 532658

Aquesta política de privacitat t’afecta?

Aquesta política de privacitat t’afecta si has entrat en contacte amb nosaltres, ja sigui  com a visitant de les nostres pàgines web, o per qualsevol altre canal amb el qual hagis contactat amb nosaltres (per correu electrònic, telèfon, etc.).

Les teves dades personals es poden recollir a través dels següents mètodes: per correu electrònic, per telèfon, per fax, mitjançant galetes o altres tecnologies per rastrejar visitants als nostres llocs web, o mitjançant un formulari als nostres llocs web o per qualsevol altre mitjà.

Quines dades personals teves processem?

Les dades personals són qualsevol informació relacionada amb una persona física identificada o identificable que ens proporcioni voluntariament (p. ex. a través dels nostres formularis del nostre web).

En el context de les nostres activitats comercials i per proporcionar-te un bon servei i millorar els nostres serveis sempre que sigui possible, podrem processar les dades personals següents: el teu nom, el teu correu electrònic, l’organització a la qual treballes, el títol del lloc de treball, la teva adreça personal, la teva preferència d’idioma, el teu sexe, la teva edat, la teva adreça IP, imatges i arxius de vídeo.

Amb quina finalitat processem les teves dades personals?

Processem les teves dades personals amb diferents propòsits:

Principis observats en la recollida i tractament de dades personals

Comercial P. Serra SL complirà els següents principis per regular el tractament de les dades de caràcter personal que:

Qui té accés a les teves dades personals?

Les teves dades personals només seran accessibles pel personal qualificat de Comercial P. Serra SL que les hagi de tractar.

A quina base legal processem les teves dades personals?

Podem processar les teves dades personals en funció de diferents motius legals:

Amb qui compartim les teves dades personals?

Mai no venem les teves dades personals a ningú. En la mesura que la llei aplicable ho permeti, i, entre d’altres, les teves dades personals podran ser divulgades a les següents parts:

Quan compartim les teves dades personals, procurem instruir als destinataris quan sigui possible processar les teves dades personals d’acord amb les nostres instruccions.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Tret que la teva sol·licitud es consideri excessiva o sense fonament, pots exercir els següents drets en relació amb les teves dades personals:

A més, tens el dret a presentar una reclamació a l’autoritat de supervisió local, quan consideris que el processament de les teves dades personals no compleix la legislació aplicable.

On i quant de temps conservem les teves dades personals?

Les teves dades personals s’emmagatzemen tant de forma electrònica com manual, de manera interna i per tercers. Emmagatzemem les teves dades personals d’un formulari que permeti la identificació per no més del temps necessari per a les finalitats per a les quals es processen les teves dades personals. Aquest període de retenció es diferencia segons el tipus de dades personals processades, el propòsit del processament i altres factors.

Les dades personals dels individus que recollim fora de l’àmbit d’un contracte en el context de les nostres activitats empresarials es mantenen fins a un (1) any després de la seva irrellevància.

Quines mesures de seguretat es prenen per salvaguardar les teves dades personals?

Estem implementant i actualitzant contínuament les nostres mesures de seguretat per ajudar a protegir les teves dades personals i altres dades contra l’accés no autoritzat, pèrdua, destrucció o alteració. Fem tot el possible per garantir que tota la informació s’emmagatzemi de forma segura i demanem als nostres proveïdors de serveis que apliquin les mesures de seguretat adequades.

Galetes i altres tecnologies de seguiment

Quan visiteu els nostres llocs web, podem emmagatzemar certa informació als vostres dispositius en forma de galeta. Us convidem a llegir acuradament la nostra política de galetes per tenir una bona comprensió sobre com sol·licitem o utilitzem galetes.

Contacte amb nosaltres

Si tens alguna pregunta sobre aquesta política de privadesa o si vols exercir algun dels teus drets mencionats més amunt, contacta amb nosaltres a través de informacio@comercialpserra.es.