INGASO

Empresa líder en el sector de la nutrició animal, especialitzada en l' alimentació integral del porcí. La nostra llarga trajectoria, amb més de 35 anys d' experiència en el sector, ens permet garantir la màxima productivitat per a totes les fases: reproductores, garrins i engreix.

HIPRA

Companyia farmacèutica veterinària dedicada a la investigació, producció i comercialització de productes per la Salut Animal. Empresa referent en la Prevenció de la Salut Animal.

OLMIX

Empresa creada l' any 1995 especialitzada en Biotecnología Marina. Ofereix solucions naturals en base a les algues per la nutrició, higiene, i salut de les plantes, animals i persones.

MAYMO

Laboratori farmacèutic amb 90 anys d'història especialitzat en la investigació, el desenvolupament i la fabricació de productes per la Salut Animal.

PROBENA

Empresa fundada l' any 1999 que ofereix productes d' origen natural que ajudin a optimitzar l' estat sanitari i inmunitari dels animals millorant els rendiments productius i la rentabilitat de les explotacions.

BAYER

Multinacional farmacéutica líder mundial dins del sector veterinari. Ajuda a protegir la salut dels animals, els ramaders, els veterinaris i els propietaris dels animals de companyía oferint tractaments i solucions innovadores.

ZOTAL

Empresa fundada l' any 1909. Són experts en Bioseguretat. Fabrica i distribueix plaguicides d'ús ramader, domèstic, i ambiental. També disposa de productes per a industria alimentària.

IVEN

Empresa farmacèutica fundada l'any 1928. Forma part del grup Maymo. Disposa d'un extens catàleg de productes farmacològics, vitamínics i desinfectants.

ROYAL CANIN

Empresa molt reconeguda dins del sector de l'alimentació de mascotes , que ofereix una nutrició a mida per gossos i gats de qualsevol edat, tamany, i raça.

LIBRA-AFFINITY

Marca de pinsos compromesa amb el benestar de les mascotes. Exclusiva per a establiments especialitzats en petits animals amb tota la garantia del procés de qualitat d'Affinity.

EW- NUTRITION

Empresa alemanya especialitzada en inmunoglobulines d' ou i altres productes naturals per ajudar als ramaders i veterinaris a treballar reduïnt l' ús d' antibiòtics.

QUINABRA

L' empresa brasilera Quinabra és pionera en l'associació d' àcids orgànics amb bioflavonoids per al seu ús en ramaderia i agricultura. El seu producte més destacat és el BIOCITRO.