A Comercial P. Serra S.L. vetllem per la privacitat dels visitants dels nostres webs i treballem perquè qualsevol informació que recopilem sobre la vostra interacció amb aquests es faci de forma transparent i segura. Per això, a continuació us expliquem quines galetes utilitzem i de quina manera ens ajuden a millorar la vostra experiència de navegació.

Què són les galetes o cookies?

Les galetes són petits arxius que els llocs web que visites guarden al teu ordinador simplement pel fet de visitar-los. Aquestes permeten guardar i utilitzar informació sobre la teva visita, que es pot utilitzar de diferents formes:

Cap d’aquestes galetes s’utilitza per a identificar-te personalment, només estan encarades a fer-te un lloc a mida i treure’n estadístiques.

TIPUS DE GALETES

Segons l’emissor, la finalitat i el temps que es conserven les galetes, n’hi ha de diferents tipus:

QUINES GALETES UTILITZEM ALS WEBS DE COMERCIAL P. SERRA S.L.?

Al nostres webs hi trobaràs tant galetes inserides directament per nosaltres, com galetes inserides per tercers. Cada lloc web inclou una explicació sobre les que utilitza específicament. En el cas de comercialpserra.es, les trobaràs detallades als següents apartats.

GALETES DE TERCERS AL WEB COMERCIALPSERRA.ES

Fem servir galetes de Google Analytics únicament per fer un seguiment d’estadístiques d’ús anònimes i no recopilem cap informació personal que es pugui utilitzar per identificar-te. Això ens ajuda a analitzar dades sobre l’ús de la pàgina web i millorar el nostre lloc web per adaptar-lo a les teves necessitats.

Google Analytics emmagatzema informació sobre les pàgines que visites, quant de temps et quedes al lloc, com has arribat aquí i on fas clic. No permetem que Google utilitzi o comparteixi les nostres dades d’anàlisi.

Les galetes de Google Analytics són aquestes:

Galeta Origen Funció Caducitat
__utma Google Analytics Es fa servir per distingir usuaris i sessions. La galeta es crea quan s’executa la biblioteca JavaScript
i no hi ha cap galeta __utma. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics.
Dos anys a partir de la configuració o actualització
__utmc Google Analytics No s’utilitza en ga.js. Es configura per interactuar amb urchin.js. Anteriorment, aquesta galeta actuava juntament amb la galeta __utmb per determinar si l’usuari estava en una nova sessió o visita. Fins al final de la sessió del navegador
__utmz Google Analytics Emmagatzema la font de trànsit o la campanya que explica com ha arribat l’usuari al lloc. La galeta es crea quan s’executa la biblioteca JavaScript i s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics. Sis mesos a partir de la configuració o actualització.
__utmt Google Analytics Limitar el percentatge de sol·licituds. 10 minuts
__utmb Google Analytics Es fa servir per determinar noves sessions o visites. La galeta es crea quan s’executa la biblioteca JavaScript i no hi ha cap galeta __utmb. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics. 30 minuts a partir de la creació o la darrera actualització

COM MODIFICAR LA CONFIGURACIÓ DE LES GALETES?

Pots gestionar les galetes emmagatzemades al teu equip o desactivar-les completament a través de la configuració del teu navegador. Tingues en compte que això pot afectar la teva experiència de navegació o, fins i tot, impedir-te que utilitzis determinats serveis, com ara aquells que tinguin un inici de sessió segur o que requereixin la configuració de les galetes per funcionar.

Tots els navegadors moderns et permetran canviar la configuració de les galetes per oferir-te un ampli control sobre si es poden configurar les galetes o no. Per obtenir més informació, visita la secció d’ajuda del navegador que utilitzis:

Chrome
Firefox
Internet Explorer (en castellà)
Safari (en castellà)

Si vols més informació sobre la nostra política de galetes, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic informacio@comercialpserra.es